Tävling-Vallåsen-Dagspass

TÄVLING: Vinn dagspass till Vallåsen Bike Park

Har du också sett alla downhill- och endurovideos på youtube sjutton gånger? Var du och kollade på den andra deltävlingen i Enduro Sweden Series? Blir du själv sugen på att cykla ner för en flowig stig?

Perfekt.

I samarbete med vår sponsor Vallåsen Bike Park anordnar Team Francotyp en tävling där du har chansen att vinna dagspass till dig och dina vänner.

För att delta behöver du:

  1. Gilla Team Francotyps facebooksida.
  2. Komma på ett bra namn till ditt cykelteam och skriva det i kommentarsfältet på facebookinlägget för tävlingen.

 

Tagga gärna vänner du vill ha med i ditt team och dela vinsten med, eller någon som du tror kan komma på ett bra namn!

Observera att du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen.

Gå in på Vallåsens facebooksida och visa lite kärlek, eller spana in deras hemsida för mer info om anläggningen!

Lycka till!

Två vinnare får

  • 3 st dagspass till Vallåsen Bike Park.

Regler

Varje deltagare får ställa upp med ett teamnamn. Om en deltagare lämnar mer än ett bidrag kommer endast det första övervägas och följande bidrag avfärdas.

Tävlingen pågår till den 21 maj kl 23:59. De vinnande bidragen utses av en jury och presenteras på Team Francotyps facebooksida den 23 maj. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vallåsen Logo

Om Vallåsen Bike Park

Vallåsen Bike Park ligger på gränsen mellan Halland och Skåne. Här finns det något för alla, oavsett om du är nybörjare eller om du är en veteran som vill finslipa dina tekniker. Är du sugen på att prova downhill, men är inte redo att investera i en cykel så erbjuder Vallåsen Bike Park cykeluthyrning med över 40 cyklar i olika storlekar.

I år utökar parken med bland annat en ny pumptrack utanför butiken samt en ny led (Oua-Oua) med en hoppdel som ligger i anslutning till Tårtan-leden. Du hittar en komplett ledkarta här.

Tävlingsvillkor

Genom att delta i tävlingen accepterar du följande tävlingsvillkor, samt att du uppfyller dem.

De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. Om du vinner tävlingen kommer ditt namn publiceras på Team Francotyps facebooksida.

Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

Åldersgränsen för att tävla är 18 år. Anställda på Team Francotyp samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen. Anställda på företag som sponsrar Team Francotyp kan ej heller delta i tävlingen. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera bidrag från deltagare som på sannolika grunder brutit mot tävlingsreglerna eller ej uppfyllt tävlingsvillkoren.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Team Francotyp. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Det är på den tävlandes eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar material tillhörande annan part. Den tävlandes bidrag får ej innehålla stötande eller diskriminerande material.

En tävlande kan endast delta med ett bidrag och kan ej vinna flera vinster i en tävling. Vinstens värde kan ej omvandlas till pengar.

Vinnaren svarar för eventuell vinstskatt.

Om vinnaren ej svarar på kontakt inom två veckor efter tävlingens avslut kan en ny vinnare komma att väljas.

I händelse av dispyt över reglerna eller tävlingens resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Team Francotyps beslut vara slutgiltigt och ingen korrespondens kan krävas.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment